Обліково-інформаційне забезпечення процесу управління дебіторською заборгованістю - Костякова, Анна Анатоліївна; Костякова, Анна Анатолиевна; Kostyakova, Anna (My University, 2020)
Система обліку фактів господарської діяльності направлена у минуле, тобто призначена лише задля фіксації здійснених фактів, і це є додатковим свідоцтвом про недосконалість такої інформації. Для прийняття оперативних управлінських рішень така інформація частіше всього виявляється практично некорисною, в першучергу, в силу їїнизькоїактуальності в умовах швидкого розвиваючого динамічного середовища. Для забезпечення відповідного рівня обліку та контролю виникає гостра потреба в належному інформаційному забезпеченні.
Keywords: дебіторська заборгованість; планування; звітність; управлінські рішення; показники