Експлуатаційний контроль функціонального стану осердя та механічної системи асинхронних електродвигунів - Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr; Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Квітка, О. С. (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
Робота присвячена обгрунтування способу проведення досліду холостого ходу асинхронного електродвигуна в експлуатації та методиці опрацювання отриманих у ньому результатів.
Оperational control functional status and mechanical systems core asynchronous motors
Keywords: асинхронний двигун; експлуатаційний контроль