Напрямки підвищення ефективності обліково-інформаційного забезпечення агропромислового виробництва - Сокіл, Олег Григорійович; Сокол, Олег Григорьевич; Sokil, Оleh (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: Дослідження соціальних витрат підприємства як об‘єкту обліку і аналізу, дозволило зробити висновок, що існуюча система обліку і аналізу соціальних витрат не забезпечує процес прийняття управлінських рішень необхідною та якісною інформацією. EN: Operating practice of reflection in the account of social charges substantially reduces objectivity registration-informative providing of leadthrough of analysis of efficiency of realization of social charges and efficiency of social activity of enterprise on the whole.
Keywords: соціальні витрати; оплата праці; облік; звітність; Charges; registration-informative providing; agroindustrial production