Обгрунтування оптимальної конструкції машини для заморожування плодоовочевої та ягідної продукції у сільському господарстві - Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna (My University, 2001)
UK: Робота присвячена визначенню найбільш ефективного засобу зберігання плодоовочевої та ягідної продукції у сільськогосподарських підприємствах, аналізу існуючих машин для заморожування сировини рослинного походження та обгрунтування оптимальної конструкції флюїдизаційного апарату з пропозицією по усуненню його недоліків. EN: Operation is devoted to definition of the m ost effective way of stowage a fruitvegetable and berry com m odity in agricultural firms, analysis of existing ambulances for quiescing raw of a vegetative genesis and justification of an optimum construction fiudysation of the vehicle with sentence on canceling its deficiencies.
Justification of an optimum machine design for quiescing fruits, vegetable and berry commodity in an agricultur e
Keywords: заморожування; плодоовочева продукція; ягідна продукція; швидкоморозильний засіб механізації; флюїдизаційний апарат; живильник; зберігання плодоовочевої продукції; зберігання ягідної продукції