50 - річчю кафедри економічної теорії присвятили конференцію - Турчина, С. (My University, 2012)
5 червня в університеті проходила VI Міжнародна науково- практична конференція «Розвиток економіки України на Інноваційній основі», присвячена 50-річчю кафедри економічної теорії.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ