Значення балансу в управлінні підприємством - Чугунова, А. С. (My University, 2021)
Бухгалтерський баланс - основна форма в системі звітності. Баланс характеризується тим, що в ньому об'єкти обліку показуються двічі і розглядаються з двох точок зору.
Keywords: бухгалтерський баланс; звітність підприємства; фінансова звітність; управлінські плани; бюджет