Проблеми реалізації молока в молокоматах - Кузьмін, К. С.; Ковальов, Олександр Олександрович; Ковалев, Александр Александрович; Kovalov, Oleksandr (My University, 2021)
З огляду на особливості функціонування апарату з автоматичного продажу необробленого молока, його реалізація через молокомат, стала однією з головних проблем цього бізнесу. Для реалізації проекту з продажу молока через молокомат, необхідно знайти найбільш підходяще місце для установки цього обладнання, і підключити його до електромережі, при цьому апарати можуть встановлюватися як всередині приміщень, так і зовні. Задля вирішення проблеми з реалізації молока, потрібно встановлювати їх в найбільш прохідних місцях: в супермаркетах, торгових центрах, на вулиці біля великих магазинів, ринків, лікарень, спортивних комплексів.
Keywords: молокомат; продаж молока; вендинговий апарат; торгові автомати