Модернізація приводу розкидача органічних добрив в товаристві з обмеженою відповідальністю "Агролюкс" Якимівського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломного проекту здобувача СВО Бакалавр - Бугайчук, Петро Олександрович (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Дипломний проект представлений на 68 сторінках розрахунково- пояснювальної записки і на 6 аркушах графічної частини формату А1. У першому розділі представлений аналіз господарської діяльності, а також стан механізації та експлуатації техніки. В другому розділі пропонується розрахунок гідравлічного приводу ро- зкидача органічних добрив. Виконані необхідні технологічні розрахунки. У третьому розділі представлена конструкторська розробка гідравлічного приводу розкидача органічних добрив ПРТ-10. Виконані необхідні конструк- тивні розрахунки. У четвертому розділі представлені заходи щодо охорони праці та без- пеки життєдіяльності при проведенні робіт. Розроблена карта контролю розкидача органічних добрив ПРТ-10 по показниках безпеки. У п'ятому – дається техніко-економічна оцінка.
Keywords: розкидач; добрива; відмова; надійність; гідропривід; гідромотор; безвідмовність; охорона праці