Дідур Володимир Аксентійович : служіння науці. Пам’яті вченого - Кувачов, Володимир Петрович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
Дідур Володимир Аксентійович — доктор технічних наук, професор, випускник МІМСГ, член Академії наук Вищої школи України та Міжнародної академії аграрної освіти, завідувач кафедри «Технічний сервіс в АПК» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. Сферою його наукових досліджень стали питання, які сьогодні є основою сучасної агроінженерії: надійність гідроприводів; енерго- та ресурсозбереження; альтернативна енергетика; паливно-мастильні матеріали. Засновник і керівник наукової школи «Ресурсозбереження в технологічних процесах АПК».
Keywords: Вчені ТДАТУ; наукова школа; пам’яті вченого; випускники МІМСГ-ТДАТУ