Інституційне забезпечення сучасних підприємств на рівні інноваційного розвитку - Редько, Людмила Іванівна; Редько, Людмила Ивановна; Redko, Liudmyla (ЛНАУ, 2019)
Економічний прогрес засновується на реальних досягненнях у процесі економічного зростання, що й має слугувати критерієм оцінювання господарських заходів. Будь-який процес, який відбувається в природі, суспільстві, науці та в усіх інших сферах людської діяльності, має за ознаку ефективність, і критерієм її є певні досягнення, які характеризують цю ефективність. Критерій, з одного боку, повинен відображати кінцевий результат здійснення господарських заходів, виходячи з поставленої суспільством соціально-економічної мети його розвитку, а з іншого – давати якісну характеристику такому результату.
Keywords: інноваційний шлях розвитку; менеджмент; система фінансового управління; інституційне забезпечення; фінансові ресурси; інституційне середовище; проектне фінансування; інноваційний процес