Застосування інформаційно-комунікаційних технологій у ВНЗ при дистанційному навчанні в умовах пандемії COVID-19 - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Курашкін, Сергій Федорович; Курашкин, Сергей Федорович; Kurashkin, Serhii (My University, 2021)
На початку введення дистанційного навчання виникли деякі складності і неузгодженості як технічного так і психологічного характеру, але рік потому більшість невирішених питань зникли. Щоб продовжувати освітній процес, навчальним закладам довелося швидко адаптуватися до ситуації. Це призвело до безпрецедентного поштовху навчання в Інтернеті. Багато постачальників платформ цифрового навчання надали свою підтримку та рішення, іноді безкоштовно. Отже, пандемія COVID-19 створила ринок постачальників і розробників освітніх технологій і стала поштовхом для on-line навчання.
Keywords: освітній процес; інформаційно-комунікаційні технології; введення дистанційного навчання; студент; моніторинг навчального процесу; вивчення дисциплін; карантинні обмеження