Розробка композиційного матеріалу, що містить пластик - Муследінов, А. Р. (ТДАТУ, 2021)
Перспектива переробки відходів упаковки тетрапак забезпечить екологічну безпеку та дозволить отримати нові композитні матеріали для подальшого їх використання як вторинної сировини.
Keywords: утилізація твердих побутових відходів; відходи упаковки; упаковка тетрапак; переробка відходів