Освітній портал як ефективний засіб забезпечення дистанційного навчання здобувачів вищої освіти - Шарова, Тетяна Михайлівна; Sharova, T. (My University, 2022)
UK: У статті подано огляд Освітнього порталу ТДАТУ імені Дмитра Моторного для роботи в дистанційній формі. Вказано на функціональні можливості викладача як користувача Освітнього порталу. Акцентовано увагу на тому, що науково-педагогічні працівники систематично оновлюють освітній контент, можуть користуватися електронним журналом та експортувати оцінки. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////// EN: The article provides an overview of the Educational Portal of Dmytro Motorny TDATU for remote work. The functional capabilities of the teacher as a user of the Educational Portal are indicated. Attention is focused on the fact that scientific and pedagogical workers systematically update educational content, can use the electronic journal and export evaluations.
Educational portal as an effective means of providing distance education for acquisitioners of higher education
Keywords: дистанційне навчання; Освітній портал; здобувачі вищої освіти; науково-педагогічні працівники; вища освіта; експорт оцінок; distance learning; Educational portal; higher education applicants; scientific and pedagogical workers; higher education