Роль викладача щодо мотивації студентів до навчання - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl (Однорог, 2019)
EN: The article is devoted to the teachers’ role in motivating students to study. UK: Стаття присвячена ролі вчителів у мотивації учнів до навчання.
Keywords: image; teacher; student; motivation; competence; імідж; вчитель; мотивація; компетентність; студент