Проблеми викладання іноземних мов у закладах вищої освіти: матеріали ІV Всеукр. наук.- практ. Інтернет-конф. - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
У збірнику представлені матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет- конференції за результатами досліджень у галузях педагогіки, методики викладання іноземних мов, лінгвістики та літературознавства. Матеріали призначені для наукових співробітників, викладачів та здобувачів вищої освіти.
Keywords: гуманітарна освіта; інноваційний розвиток освіти; функціонування іноземних мов; інформаційно-комунікаційні технології; інструменти дистанційного навчання; методика викладання іноземних мов; інструменти змішаного навчання