Аналіз освітніх ресурсів для вивчення англійської мови - Гладких, Ганна Валеріївна; Гладких, Анна Валерьевна; Hladkykh, Hanna; Фадєєва, О. В. (My University, 2019)
У статті аналізуються освітні ресурси для вивчення англійської мови. Зазначається, що такі ресурси сприяють вільному доступу до навчального матеріалу та забезпечують якісне вивчення англійської мови будь-яким користувачем.
Keywords: освітні ресурси; Інтернет; англійська мова; студенти