Теорії та концепції маркетингу - Коломійцева, В. О. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Маркетинг як управлінська концепція функціонування суб’єктів ринку в умовах конкуренції отримав широке визнання завдяки своїй ефективності як у комерційному, так і в некомерційному секторах. З часом, він перетворився на самостійну науку, зайнявши важливе місце серед економічних теорій та бізнес-практик, які впливають на світогляд учасників ринку.
Keywords: маркетинг; маркетингова теорія; комплекс маркетингу