Обґрунтування механізованої енергозберігаючої технології післязбиральної обробки зерна в умовах півдня України: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Мудревський, Вадим (ТДАТУ, 2021)
В дипломній роботі представлені природно-господарчі вимоги господарства, статистичні дані обробляємого зернового вороху, аналіз технологій та засобів післязбиральної обробки зерна, пропонуються заходи щодо вдосконалення технологій післязбиральної обробки зерна.
Keywords: післязбиральна обробка зерна; очистка зерна; механізована енергозберігаюча технологія; тихохідна норія