Практичні аспекти відновлення роботоздатності гальмівногоьмеханізму Mando - Попов, Станіслав Вячеславович; Кеда, Д. Ю. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Гальмівні системи Mando (Mando Corporation, Південна Корея) відзначаються високою надійністю та адаптацією до умов експлуатації транспортних засобів європейського та азійського ринків. До складу системи входять: головний гальмівний циліндр; вакуумний підсилювач; супорти; диски; колодки; електронні модулі ABS, ESP, EPB
Keywords: гальмівні системи; Mando