Функції та принципи тестового контролю знань студентів - Щербина, Віктор Михайлович; Щербина, Виктор Михайлович; Shcherbyna, Viktor; Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr (Люкс, 2014)
В роботі розглянуто функції та принципи сучасного тестового контролю якості знань студентів, який розглядається як система контрольних вимірювальних матеріалів, процедур тестування, технологій перевірки і оцінювання результатів навчання суб’єктів освітнього процесу.
Keywords: тестовий контроль; діагностика якості загальної освіти; функції контролю; система контрольних вимірювальних матеріалів