Сучасні трактори сільськогосподарського призначення. Закордонні трактори: посібник - Панченко, Анатолій Іванович; Панченко, Анатолий Иванович; Panchenko, Anatolii; Волошина, Анжела Анатоліївна; Волошина, Анжела Анатольевна; Voloshyna, Anzhela (Видавничо- поліграфічний центр «Люкс», 2019)
В посібнику представлено класифікацію сучасних тракторів сільськогосподарського призначення. Наведено конструктивні особливості та основні технічні характеристики сучасних закордонних тракторів.
Keywords: закордонні трактори; класифікація сучасних тракторів