Пробмеми регулювання та нагляду на фінансовому ринку України - Парапанов, В. О. (Запоріжжя: Видавництво ЗНУ, 2018)
У сучасних умах головним сегментом перерозподілу фінансових ресурсів та задоволення інвестиційних потреб суб’єктів економіки є фінансовий ринок і роль його постійно зростає. Питання ефективного функціонування фінансового ринку завжди знаходиться в центрі уваги науковців та практиків, які аналізують стан, тенденції, параметри, основні проблеми розвитку, шукають шляхи його стабілізації.
Keywords: сегмент; фінансові ресурси; інвестиційний капітал; ринок