Опис до патенту на корисну модель № 146498 "Пристрій забою птиці" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Педченко, Анна Павлівна; Педченко, Анна Павловна; Pedchenko, Anna; Троїцька, О. О.; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; et al. (Національний орган інтелектуальної власності, 2021)
Пристрій забою птиці містить бункер, напрямні, корпус приводу ножів із регулювальними гвинтами. Встановлено прилад для оглушення птиці, який містить електроди, встановлені вздовж напрямних та електронний генератор імпульсів.
Keywords: пристрій забою птиці; дискові ножі; електронний генератор імпульсів; електричний привод; підвищення продуктивності забою