Організація проведення технічного обслуговування вантажних автомобілів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Дунаївський аграрій» Ізмаїльського району Одеської області: пояснювальна записка до дипломного проекту СВО Бакалавр - Лебедєв, Владислав Андрійович (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Дипломний проект виконаний на 69 сторінках машинописного тексту розрахунково-пояснювальної записки, 6 аркушах розрахунково-графічних робіт і складається з вступу, 5 розділів і списку використаної літератури. У першому розділі зроблений аналіз використання автотранспорту, розкриті недоліки в організації ТО і намічені шляхи по підвищенню ефективності проведення ТО. В другому розділі розроблені питання технічного обслуговування ру-хомого складу, графіки проведення ТО. У третьому розділі розроблена установка для мийки автомобілів. Зроблені необхідні розрахунки на міцність. У четвертому розділі зроблений аналіз стану охорони праці в ПТО, розкриті недоліки і розроблені заходи щодо їхнього усунення. У п'ятому розділі зроблені техніко-економічні розрахунки, що підтверджують доцільність розроблених у проекті заходів.
Keywords: технічне обслуговування; парк; вантажні автомобілі; види обслуговувань; технічне обслуговування; мийка; охорона праці; агроінженерія