Удосконалення технологічної лінії виробництва хліба в умовах Львівського району Львівської області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування» - Михайлов, Віктор Олександрович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
UA: У роботі виконано маркетингове дослідження ринку хлібобулочних виробів з метою аналізу споживчого попиту населення Львівського району Львівської області та обґрунтовано доцільність випуску продукції на модернізованій технологічній лінії. Проведено вдосконалення технологічної лінії цеху з виробництва хлібобулочних виробів і виконано розрахунок основних економічних показників її роботи. Також здійснено аналіз заходів з охорони праці та безпеки у надзвичай них ситуаціях з метою підвищення рівня виробничої безпеки на підприємстві.
Keywords: борошно; хліб; підприємство; удосконалення; лінія; обладнання; модернізація