Технологічне обладнання для виробництва мармеладу - Проніна, А. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
В статті наведено технологію та обладнання для виробництва мармеладу
Keywords: харчова промисловість; харчові продукти; харчове виробництво; мармелад; мармеладовідливальна машина; сушарка; технологічне обладнання