Динамическая компенсация колебаний мехатронного гидроагрегата мобильной машины с учетом влияния двухфазной рабочей жидкости - Лурье, З. Я.; Лур'е, З. Я.; Lurye, Z. Ya.; Панченко, Анатолий Иванович; Панченко, Анатолій Іванович; Panchenko, Anatolii; Цента, Е. Н.; Цента, Є. М.; Tsenta, E. N. (My University, 2014)
RU: Рассмотрены проблемы динамической компенсации колебаний и отрицательного влияния двухфазной жидкости на динамические характеристики (в части быстродействия) в области разработки мехатронных гидроагрегатов мобильных машин, в частности, навесного оборудования сельскохозяйственных тракторов. Предложены показатели, позволяющие с достаточной для практики точностью, оценить степень компенсации колебаний. UK: Розглянуто проблеми динамічної компенсації коливань і негативного впливу двухфазної рідини на динамічні характеристики (в частині швидкодії) в області розробки мехатронних гідроагрегатів мобільних машин, зокрема, навісного обладнання сільськогосподарських тракторів. Запропоновано показники, що дозволяють з достатньою для практики точністю, оцінити ступінь компенсації коливань.EN: The problems of dynamic compensation of oscillations and negative influence of two-phase liquid on dynamic characteristics (in terms of speed) in the field of development of mechatronic hydraulic units of mobile machines, in particular, attachments of agricultural tractors are considered. Indicators are proposed that allow, with sufficient accuracy for practice, to estimate the degree of vibration compensation.
Динамічна компенсація коливань мехатронного гідроагрегата мобільної машини з урахуванням впливу двухфазної робочої рідини
Dynamic compensation of mechatronic hydraulic unit of a mobile machine taking into account the influence of a two-phase working fluid
Keywords: мехатронный гидроагрегат; математическая модель; корректирующее устройство; критерий оптимальности; многопараметрическая оптимизация; динамический синтез; мехатронний гідроагрегат; математична модель; коригувальний пристрій; критерій оптимальності; багатопараметрична оптимізація; динамічний синтез; mechatronic hydralic unit; mathematical model; correctihg device; optimality criterion