Аналіз існуючих методів акустичного діагностування електродвигунів - Тараненко, Є. В. (My University, 2019)
На виробництві актуальною проблемою залишається забезпечення безаварійної роботи технологічного обладнання в загалі та зокрема електроприводу, в якості якого, як правило, використовуються асинхронні електродвигуни. Підвищення надійності електродвигунів забезпечується застосуванням методів попереднього діагностування. Це дозволяє на підставі контролю обраних параметрів передчасно діагностувати признаки, через які електродвигун вийде з ладу.
Keywords: електродвигуни; акустичне діагностування