Економічна сутність інноваційної діяльності в агропромисловому виробництві - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2008)
Для підвищення ефективності аграрного сектору економіки України та досягнення динамічно стійких показників важлива роль належить інноваційної діяльності, впровадженню інновацій, які здатні забезпечити безперервне оновлення технічної, технологічної, організаційної бази сільськогосподарського виробництва і отримання нової конкурентноздатної продукції. Важливість проблем впровадження науково-технічних розробок зростає по мірі поглиблення ринкових процесів. В зв’язку з цим виникає необхідність в уточненні і доповненні теоретичних основ інноваційної діяльності в сучасних умовах.
Keywords: інноваційна діяльность; аграрний сектор; агропромислове виробництво; інноваційна діяльність; інноваційний процес; інновація