Проектування та монтаж техніки агропромислового виробництва: навчально-методичний посібник для самостійної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» спеціальності 208 «Агроінженерія» - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (Мелітополь: Люкс, 2021)
У навчально-методичному посібнику для самостійної роботи з дисципліни «Проектування та монтаж техніки агропромислового виробництва» наведено; загальні поняття і особливості приймання будівель, споруд і фундаментів під монтаж машин і обладнання, засвоїти методику елементів розрахунку фундаментів під технологічне обладнання; технології й правила виконання монтажних робіт та пусконалагодження механічних засобів видалення гною, машин для приготування кормів та обладнання для водопостачання.
Keywords: монтаж машин та обладнання; самостійна робота; утримання свиней; механічні засоби видалення гною; проектування генерального плану; тваринницькі підприємства