Використання сучасних освітніх інформаційно-комунікаційних технологій - Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii; Побігун, А. М. (My University, 2009)
UK: У статті проаналізовано сучасний стан розвитку і використання сучасних освітніх технологій, методологію реалізації комунікаційних технологій у новому інформаційно-освітньому середовищі. EN: The modern condition of development and use of modern educational technologies, methodology of realization communication technologies in new information environment is analyzed in clause.
Use modern educational information - communication technologies
Keywords: освіта; педагогіка; інформаційно-комунікаційна технологія; навчання; виховання; педагогічна технологія