Сільське господарство, як об’єкт державного регулювання - Застрожнікова, Ірина Володимирівна; Застрожникова, Ирина Владимировна; Zastrozhnikova, Iryna (My University, 2020)
Державне регулювання аграрної галузі — це основана на законодавстві одна з форм державного впливу на агропромисловий комплекс України шляхом встановлення та застосування державними органами правил, спрямованих на коригування економічної діяльності суб'єктів аграрного господарювання з метою досягнення сільським господарством максимальної ефективності для задоволення потреби населення у продуктах харчування, а промисловості — у сировині
Keywords: державне регулювання; аграрна галузь; агропромисловий комплекс України; економічна діяльність суб'єктів аграрного господарювання; сировина; продукти харчування