Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9966
Назва: Ефективність використання регулятора росту акм при вирощуванні помідора за інтенсивною технологією в степовій зоні України
Інші назви: Эффективность использования регулятора роста АКМ при выращивании помидоров по интенсивной технологии в степной зоне Украины
Efficiency of growth regulators akm when growing tomatoes for intensive technology in steppe zoni Ukraine
Автори: Карпенко, Костянтин Маркович
Карпенко, Константин Маркович
Karpenko, Kostiantyn
Ключові слова: помідор;регулятор росту;врожайність;якість плодів;урожайность;качество плодов;помидор;tomato;growth regulator;yield;fruit quality
Дата публікації: 2011
Видавництво: БНАУ
Серія/номер: Агробіологія: збірник наукових праць;Вип. 6 (86) (С. 163-166)
Короткий огляд (реферат): UK: Досліджено вплив передпосівної обробки насіння і вегетуючих рослин регулятором росту АКМ на ріст, розвиток і урожайність помідора. Встановлено, що за використання АКМ в інтенсивній технології вирощування помідора відбувається інтенсифікація росту і розвитку рослин, в результаті чого на 5 днів раніше настає рожева та червона стиглість плодів, подовжується період плодоношення, підвищується врожайність на 21–26 %, вихід стандартної продукції збільшується на 3,9-4,6 %. RU: Исследовано влияние предпосевной обработки семян и вегетирующих растений регулятором роста АКМ на рост, развитие и урожайность помидора. Установлено, что при использовании АКМ в интенсивной технологии выращивания помидора происходит интенсификация роста и развития растений, вследствие чего на 5 дней раньше наступает розовая и красная зрелость плодов, удлиняется период плодоношения, повышается урожайность на 21–26 %, выход стандартной продукции увеличивается на 3,9–4,6 %. EN: The influence of pre-treatment of seeds and vegetating plant growth regulators on AKM growth, development and yield of tomato. Found that when using AKM in intensive tomato cultivation technologies is intensifying plant growth and development, resulting in 5 days earlier occurs pink and red fruit ripeness, extended fruiting period, increased yields by 21–26 % yield standard products increased by 3,9–4,6 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9966
Розташовується у зібраннях:кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
разбить 3 (3).pdf519.41 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.