Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651
Назва: Опис до патенту на корисну модель № 133209 "Спосіб підготовки патисонів до зберігання"
Автори: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Ключові слова: зберігання патисонів;інспекція;видалення вологи;заморожування;харчова промисловість;консервування плодової продукції шляхом заморожування;консервування овочевої продукції шляхом заморожування
Дата публікації: 2019
Видавництво: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Короткий огляд (реферат): Спосіб підготовки патисонів до зберігання, що включає інспекцію, миття, видалення вологи, заморожування і розфасовку у тару. При цьому патисони розрізають на скибки, попередньо обдувають сухим охолодженим повітрям та підморожують при температурі мінус 2…4 °C до утворення крижаної кірки на поверхні. Скибки заморожують до досягнення в центрі температури мінус 18….20 °C
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
104. +Патент 133209 СПОСІБ ПІДГОТОВКИ ПАТИСОНІВ ДО ЗБЕРІГАННЯ.pdf148.74 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.