Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651
Назва: | Опис до патенту на корисну модель № 133209 "Спосіб підготовки патисонів до зберігання" |
Автори: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola |
Ключові слова: | зберігання патисонів;інспекція;видалення вологи;заморожування;харчова промисловість;консервування плодової продукції шляхом заморожування;консервування овочевої продукції шляхом заморожування |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб підготовки патисонів до зберігання, що включає інспекцію, миття, видалення вологи, заморожування і розфасовку у тару. При цьому патисони розрізають на скибки, попередньо обдувають сухим охолодженим повітрям та підморожують при температурі мінус 2…4 °C до утворення крижаної кірки на поверхні. Скибки заморожують до досягнення в центрі температури мінус 18….20 °C |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
104. +Патент 133209 СПОСІБ ПІДГОТОВКИ ПАТИСОНІВ ДО ЗБЕРІГАННЯ.pdf | 148.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.