Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9555
Назва: | Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Обгрунтування та розробка нових і вдосконалення існуючих технологій охолоджених та концервованих рослинних продуктів (проміжний) |
Автори: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Гаприндашвили, Нона Арчиловна Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Gaprindashvili, Nona Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Kiurcheva, Liudmyla Іванова, Ірина Євгенівна Иванова, Ирина Евгеньевна Ivanova, Iryna Зарецька, Дар'я Костянтинівна Зарецкая, Дарья Константиновна Zaretska, Daryna Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentina Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina Бурдіна, Ірина Олександрівна Бурдина, Ирина Александровна Burdina, Iryna Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Коляденко, Вікторія Вікторівна Коляденко, Виктория Викторовна Koliadenko, Viktoriia Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr Єфіменко, Лілія Василівна Ефименко, Лилия Васильевна Yefimenko, Liliia Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandyra, Iryna Данченко, Олена Олександрівна Данченко, Елена Александровна Danchenko, Olena Здоровцева, Любов Миколаївна Здоровцева, Любовь Николаевна Zdorovtseva, Liubov Майборода, Данііл Олександрович Майборода, Даниил Александрович Maiboroda, Daniil Сухаренко, Олена Іванівна Сухаренко, Елена Ивановна Suharenko, Olena Андрущенко, Микола Васильович Андрущенко, Николай Васильевич Andrushchenko, Mykola |
Ключові слова: | плоди;інтенсивність дихання;титрована кислотність;цукри;цукрово-кислотний індекс;смак;зберігання;щодобові втрати;занурення;зрошування;аерація;зелень петрушки;кабачки;джеми;соки;мармелад;вакуумне охолодження;гриби;глива;консервування;стерилізація;ферментація;поживна цінність |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Короткий огляд (реферат): | Звіт про НДР: складається з 77 с., 29 рис., 27 табл. Обєкти досліджень: зміни якості та біологічної цінності плодово-ягідної та овочевої продукції протягом тривалого зберігання та консервування різними методами. Мета роботи: подовження термінів зберігання плодово-ягідної, овочевої продукції зі збереженням високих якісних показників та біологічної цінністі шляхом обґрунтування та розроблення нових нових і вдосконалення існуючих технологій консервування. Методи досліджень: Загальнонаукові: аналізу літературних джерел та отриманих експериментальних даних, синтезу – для формування узагальнень та висновків, спостереження за процесами формування якості, експерименту – складання схеми лабораторних досліджень, моделювання — для побудови математичних моделей, індукції і дедукції – для співставлення результатів математичного моделювання з отриманими експериментальними даними, органолептичний – для визначення квалітативних показників плодів протягом зберігання. Спеціальні: виробничий – проведення дослідження зі зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями у виробничих умовах; лабораторний– для досліджень фізико-хімічних, біохімічних показників, мікробіологічного забруднення; математично статистичний – для математичної обробки експериментальних даних, порівняльно-розрахунковий – для визначення економічної ефективності зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9555 |
Розташовується у зібраннях: | Звіти з НДР |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Звіт ХТГРС 2019.pdf | 1.8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.