Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9427
Назва: | Моделювання процесу електрокопчення риби |
Інші назви: | Моделирование процесса электрокопчения рыбы Modeling of the process of fish electrostatic smoking |
Автори: | Петриченко, Сергій Володимирович Петриченко, Сергей Владимирович Petrychenko, Serhii Лобода, Олександр Іванович Лобода, Александр Иванович Loboda, Oleksandr |
Ключові слова: | риба;процес копчення;електростатичне поле;заряджена частка;сила дзеркального відображення |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці ТДАТУ;Вип. 18, т. 1 (С. 174-181) |
Короткий огляд (реферат): | UK: У роботі представлені результати експериментальних досліджень кінетики осадження димових часток на різні поверхні в електростатичному полі як передумову електростатичної інтенсифікації процесу копчення. Надано теоретичне обґрунтування процесу. RU: В работе представлены результаты экспериментальных исследований кинетики осаждения дымовых частиц на различные поверхности в электростатическом поле, как предпосылка электростатической интенсификации процесса копчения. EN: Іn this work perfumes outcomes of experimental researches of subside processes of smoke particles on different surfaces in electrostatic field as supposition of electrical intensification of smoke process. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9427 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
18-1-174-181.pdf | 550.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.