Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9427
Назва: Моделювання процесу електрокопчення риби
Інші назви: Моделирование процесса электрокопчения рыбы
Modeling of the process of fish electrostatic smoking
Автори: Петриченко, Сергій Володимирович
Петриченко, Сергей Владимирович
Petrychenko, Serhii
Лобода, Олександр Іванович
Лобода, Александр Иванович
Loboda, Oleksandr
Ключові слова: риба;процес копчення;електростатичне поле;заряджена частка;сила дзеркального відображення
Дата публікації: 2018
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Праці ТДАТУ;Вип. 18, т. 1 (С. 174-181)
Короткий огляд (реферат): UK: У роботі представлені результати експериментальних досліджень кінетики осадження димових часток на різні поверхні в електростатичному полі як передумову електростатичної інтенсифікації процесу копчення. Надано теоретичне обґрунтування процесу. RU: В работе представлены результаты экспериментальных исследований кинетики осаждения дымовых частиц на различные поверхности в электростатическом поле, как предпосылка электростатической интенсификации процесса копчения. EN: Іn this work perfumes outcomes of experimental researches of subside processes of smoke particles on different surfaces in electrostatic field as supposition of electrical intensification of smoke process.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9427
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18-1-174-181.pdf550.35 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.