Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9121
Назва: | Товарні якості та біохімічний склад плодів сортів вишні і дюків в умовах південного Степу України |
Автори: | Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна Shkinder-Barmina, Anna |
Ключові слова: | вишня;плоди;маса плодів;хімічний склад плодів |
Дата публікації: | 2015 |
Серія/номер: | Вісник Степу: науковий збірник;Вип. 12 (С. 104-107) |
Короткий огляд (реферат): | Найбільш великоплідними з високими дегустаційними оцінками смаку виявилися занесені до “Державного реєстру...” - Ранній десерт, Встрєча, Спутниця, Гріот мелітопольський, Ігрушка, Мелітопольська десертна, Солідарність, Ерудитка, Сіянець Туровцевої, Прізваніє, Мелітопольська новинка, Мелітопольська пурпурна, Рандеву, Елегія. За комплексом біохімічного складу плодів виділено зареєстровані сорти Ожиданіє, Шалунья, Воспомінаніє та перспективні - Мелітопольська радість. Нарядна, Мелітопольська пурпурна, Елегія ці сорти рекомендуються для виробництва та залучення до селекційної роботи як джерела якості плодів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9121 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 5.32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.