Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9121
Назва: Товарні якості та біохімічний склад плодів сортів вишні і дюків в умовах південного Степу України
Автори: Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна
Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна
Shkinder-Barmina, Anna
Ключові слова: вишня;плоди;маса плодів;хімічний склад плодів
Дата публікації: 2015
Серія/номер: Вісник Степу: науковий збірник;Вип. 12 (С. 104-107)
Короткий огляд (реферат): Найбільш великоплідними з високими дегустаційними оцінками смаку виявилися занесені до “Державного реєстру...” - Ранній десерт, Встрєча, Спутниця, Гріот мелітопольський, Ігрушка, Мелітопольська десертна, Солідарність, Ерудитка, Сіянець Туровцевої, Прізваніє, Мелітопольська новинка, Мелітопольська пурпурна, Рандеву, Елегія. За комплексом біохімічного складу плодів виділено зареєстровані сорти Ожиданіє, Шалунья, Воспомінаніє та перспективні - Мелітопольська радість. Нарядна, Мелітопольська пурпурна, Елегія ці сорти рекомендуються для виробництва та залучення до селекційної роботи як джерела якості плодів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9121
Розташовується у зібраннях:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf5.32 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.