Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/905
Title: | Вдосконалення процесу виробництва м'якого морозива |
Authors: | Гвоздєв, О. В. Ялпачик, Ф. Ю. Шпиганович, Т .О. |
Keywords: | морозиво;якість;вдосконалення |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип 11, т. 6 (С. 50-58) Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 1, т. 6 |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/905 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.