Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8927
Title: Technology of natural juice production and its human health influence
Authors: Yakubovskaia, V. V.
Keywords: nutrition;healthy diet;fruits and vegetables
Issue Date: 2019
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: тези доповідей (Мелітополь, 11-22 листопада 2019 р.). Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки;С. 53
Abstract: Juices obtained from ripe fresh products provide cells and tissues with all the necessary elements and enzymes that are easily digestible for the body.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8927
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-2019 02.12-53.pdf281.3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.