Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8910
Назва: | Organic farming and its benefits for sustainable agriculture |
Автори: | Najdenov, O. O. |
Ключові слова: | environment;fertilizer and pesticide;organic farming |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: тези доповідей (Мелітополь, 11-22 листопада 2019 р.). Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки;С. 48 |
Короткий огляд (реферат): | Organic farming has to be encouraged on a wider scale to provide nutritious and healthy food to each and every citizen of the country. Strategies for promoting organic farming have to be implemented. Organic farmers should be trained for producing healthy and nutritious food without using chemical fertilizers, pesticides. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8910 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-2019 02.12-48.pdf | 161.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.