Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/889
Назва: | Якість та енергетична ефективність процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків |
Автори: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr Султанова, В. О. |
Ключові слова: | енергозбереження;роздільна гомогенізація |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 15, т. 1 (С. 240-248) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/889 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
32.pdf | 429.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.