Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/879
Назва: Раціональне використання відходів виробництва морквяного соку
Автори: Червоткіна, О. О.
Олексієнко, В. О.
Фучаджи, Н. О.
Ключові слова: м’язга;гранулювання;бета-каротин;виробництво морквяного соку
Дата публікації: 2012
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Випуск 12 Том 4
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/879
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.