Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/879
Назва: | Раціональне використання відходів виробництва морквяного соку |
Автори: | Червоткіна, О. О. Олексієнко, В. О. Фучаджи, Н. О. |
Ключові слова: | м’язга;гранулювання;бета-каротин;виробництво морквяного соку |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Випуск 12 Том 4 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/879 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РАЦІОНАЛЬНЕ ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ВИРОБНИЦТВА МОРКВЯНОГО СОКУ.pdf | 337.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.