Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/868
Назва: | Модель подрібнення жирової фази молока при імпульсній гомогенізації |
Автори: | Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia |
Ключові слова: | модель подрібнення;жирова фаза |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 14, т. 1 (С. 24-29) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/868 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МОДЕЛЬ ПОДРІБНЕННЯ ЖИРОВОЇ ФАЗИ МОЛОКА ПРИ ІМПУЛЬСНІЙ ГОМОГЕНІЗАЦІЇ.pdf | 350.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.