Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/868
Назва: Модель подрібнення жирової фази молока при імпульсній гомогенізації
Автори: Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Ключові слова: модель подрібнення;жирова фаза
Дата публікації: 2014
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 14, т. 1 (С. 24-29)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/868
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.