Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8686
Назва: | Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих і свіжозаморожених плодів персику раннього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України |
Інші назви: | The comparison of commodity, biochemical, organoleptic quality indicators of fresh and fresh frozen peach fruits of the early ripening period grown in the conditions of the Southern Steppe of Ukraine |
Автори: | Іванова, Ірина Євгенівна Иванова, Ирина Евгеньевна Ivanova, Iryna Алексєєва, Ольга Миколаївна Алексеева, Ольга Николаевна Aleksieieva, Olha Кривонос, Ірина Анатоліївна Кривонос, Ирина Анатольевна Kryvonos, Iryna |
Ключові слова: | плоди персику;строк достигання;біохімічний склад;заморожені сортозразки;дефростація;дегустаційна оцінка;товарна якість плодів;сухі розчинні речовини;вітамін;сума цукрів;кислота титрована;peach fruits;the ripening period;the biochemical composition;the frozen varieties samples;defrosting;the tasting assessment;the commercial quality fruit;the dry soluble substances;vitamin C;the amount of sugars;titrated acid |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Гельветика |
Серія/номер: | Таврійський науковий вісник: науковий журнал;Вип. 108 |
Короткий огляд (реферат): | UK: У статті проведено товарну, біохімічну та органолептичну оцінку 4-х сортозразків персику раннього строку достигання у свіжому стані (Золотий ювілей, Іюньський ранній, Редхавен, Золота Москва) за показниками: середня маса плода та частка кісточки, вміст сухих розчинних речовин, сума цукрів, кислота титрована, вітамін С, дегустаційна оцінка смаку. У заморожених сортозразках визначено показник – величину втрати соку. EN: The commodity, biochemical and organoleptic assessment of 4 peachvarieties samples of the early ripeningperiods in fresh form was conducted (Zolotyiyuvilei, Iiunskiirannii, Redkhaven,Zolota Moskva) by using the indicators: the average fruit weight and the percentage of stone, the content of dry soluble substances, amount of sugars, titrated acid, vitamin C, a tasting taste assessment. Such parameter as amount of juice loss has been determined in the frozen varieties samples. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8686 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вісник_108-2019_стаття.pdf | 407.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.