Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8686
Назва: Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих і свіжозаморожених плодів персику раннього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України
Інші назви: The comparison of commodity, biochemical, organoleptic quality indicators of fresh and fresh frozen peach fruits of the early ripening period grown in the conditions of the Southern Steppe of Ukraine
Автори: Іванова, Ірина Євгенівна
Иванова, Ирина Евгеньевна
Ivanova, Iryna
Алексєєва, Ольга Миколаївна
Алексеева, Ольга Николаевна
Aleksieieva, Olha
Кривонос, Ірина Анатоліївна
Кривонос, Ирина Анатольевна
Kryvonos, Iryna
Ключові слова: плоди персику;строк достигання;біохімічний склад;заморожені сортозразки;дефростація;дегустаційна оцінка;товарна якість плодів;сухі розчинні речовини;вітамін;сума цукрів;кислота титрована;peach fruits;the ripening period;the biochemical composition;the frozen varieties samples;defrosting;the tasting assessment;the commercial quality fruit;the dry soluble substances;vitamin C;the amount of sugars;titrated acid
Дата публікації: 2019
Видавництво: Гельветика
Серія/номер: Таврійський науковий вісник: науковий журнал;Вип. 108
Короткий огляд (реферат): UK: У статті проведено товарну, біохімічну та органолептичну оцінку 4-х сортозразків персику раннього строку достигання у свіжому стані (Золотий ювілей, Іюньський ранній, Редхавен, Золота Москва) за показниками: середня маса плода та частка кісточки, вміст сухих розчинних речовин, сума цукрів, кислота титрована, вітамін С, дегустаційна оцінка смаку. У заморожених сортозразках визначено показник – величину втрати соку. EN: The commodity, biochemical and organoleptic assessment of 4 peachvarieties samples of the early ripeningperiods in fresh form was conducted (Zolotyiyuvilei, Iiunskiirannii, Redkhaven,Zolota Moskva) by using the indicators: the average fruit weight and the percentage of stone, the content of dry soluble substances, amount of sugars, titrated acid, vitamin C, a tasting taste assessment. Such parameter as amount of juice loss has been determined in the frozen varieties samples.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8686
Розташовується у зібраннях:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вісник_108-2019_стаття.pdf407.32 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.