Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/865
Назва: | Аналіз методів оцінювання якості змішування рідких компонентів при виробництві безалкогольних напоїв |
Автори: | Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor В'юник, Ольга Володимирівна Вьюник, Ольга Владимировна Viunyk, Olha Полудненко, Ольга Володимирівна Полудненко, Ольга Владимировна Poludnenko, Olha |
Ключові слова: | аналіз;метод |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 14, т. 1 (С. 7-12) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/865 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АНАЛІЗ МЕТОДІВ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ЗМІШУВАННЯ РІДКИХ КОМПОНЕНТІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ.pdf | 298.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.