Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/865
Назва: Аналіз методів оцінювання якості змішування рідких компонентів при виробництві безалкогольних напоїв
Автори: Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
В'юник, Ольга Володимирівна
Вьюник, Ольга Владимировна
Viunyk, Olha
Полудненко, Ольга Володимирівна
Полудненко, Ольга Владимировна
Poludnenko, Olha
Ключові слова: аналіз;метод
Дата публікації: 2014
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 14, т. 1 (С. 7-12)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/865
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.