Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8431
Назва: Вдосконалення конструкції шнекових пресів для віджиму олії із насіння рицини
Автори: Чебанов, Андрій Борисович
Чебанов, Андрей Борисович
Chebanov, Andrii
Верещага, А. Л.
Ключові слова: рицина;шнековий прес;зазор;температура;the degree of compression;ricin;screw press;clearance;temperature
Дата публікації: 2019
Видавництво: ФОП Однорог Т. В.
Серія/номер: Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 173-175)
Короткий огляд (реферат): UK: Одним із важливих факторів, що впливає на глибину віджиму олії є тиск, що розвивається в зеєрі при роботі пресу. Цей тиск створюється постійним напором шнекових площин шнекових витків і опором матеріалу (мезги), що пресується. Причому, збільшення тиску за довжиною шнекового валу в сучасних конструкціях пресів здійснюється за рахунок зменшення вільного об’єму між шнековими витками. EN: The article proposes to increase the productivity of screw presses by studying the change of the structural parameters of presses, such as the degree of compression on each press, for example, the rate, temperature and gap in the liner plates.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8431
Розташовується у зібраннях:кафедра Електроенергетика і автоматизація

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.