Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8410
Назва: Екстракт Avena Sativa як інгібітор псування гарбуза під час його тривалого зберігання
Автори: Данченко, Олена Олександрівна
Данченко, Елена Александровна
Danchenko, Olena
Здоровцева, Любов Миколаївна
Здоровцева, Любовь Николаевна
Zdorovtseva, Liubov
Данченко, Микола Миколайович
Данченко, Николай Николаевич
Danchenko, Mykola
Майборода, Данііл Олександрович
Майборода, Даниил Александрович
Maiboroda, Daniil
Федорко, А. С.
Якубовська, В. В.
Ключові слова: гарбуз;зберігання овочів;екстракт;обробка поверхні;фенольні сполуки;pumpkin storage;oat extract;surface treatment;spoilage;vitamin C;β- carotene;phenolic compounds
Дата публікації: 2019
Видавництво: ФОП Однорог Т. В.
Серія/номер: Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019 р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 118-120)
Короткий огляд (реферат): UK: Гарбуз – стародавня культура, яка за вмістом цілющих речовин перевершує багато інших овочів. Доведено, що плоди гарбуза можуть зберігати свої поживні властивості в регульованих умовах (при 6 ... 8 ° С і 75-80% відносної вологості повітря) від 4 місяців до року. Втім, при тривалому зберіганні гарбуза в ньому поступово зменшується вміст вітамінів та інших біологічно активних речовин. Окрім того, при тривалому зберіганні гарбузів спостерігається їхнє поверхневе псування. EN: The influence of surface treatment of pumpkin by oat extract on its deterioration during its prolonged storage has been determined. The expediency of using oats extract for preserving pumpkins in the proposed mode has been proved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8410
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.