Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8410
Title: Екстракт Avena Sativa як інгібітор псування гарбуза під час його тривалого зберігання
Authors: Данченко, Олена Олександрівна
Данченко, Елена Александровна
Danchenko, Olena
Здоровцева, Любов Миколаївна
Здоровцева, Любовь Николаевна
Zdorovtseva, Liubov
Данченко, Микола Миколайович
Данченко, Николай Николаевич
Danchenko, Mykola
Майборода, Данііл Олександрович
Майборода, Даниил Александрович
Maiboroda, Daniil
Федорко, А. С.
Якубовська, В. В.
Keywords: гарбуз;зберігання овочів;екстракт;обробка поверхні;фенольні сполуки;pumpkin storage;oat extract;surface treatment;spoilage;vitamin C;β- carotene;phenolic compounds
Issue Date: 2019
Publisher: ФОП Однорог Т. В.
Series/Report no.: Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019 р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 118-120)
Abstract: UK: Гарбуз – стародавня культура, яка за вмістом цілющих речовин перевершує багато інших овочів. Доведено, що плоди гарбуза можуть зберігати свої поживні властивості в регульованих умовах (при 6 ... 8 ° С і 75-80% відносної вологості повітря) від 4 місяців до року. Втім, при тривалому зберіганні гарбуза в ньому поступово зменшується вміст вітамінів та інших біологічно активних речовин. Окрім того, при тривалому зберіганні гарбузів спостерігається їхнє поверхневе псування. EN: The influence of surface treatment of pumpkin by oat extract on its deterioration during its prolonged storage has been determined. The expediency of using oats extract for preserving pumpkins in the proposed mode has been proved.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8410
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.